Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

JASMINA SPAHALIĆ

Modul 1: Komunikacijske večine ter modul 2: Retorika in javno nastopanje je izvedla mag. Jasmina Spahalić. Jasmina Spahalić, je magistrica slovenistike, ki ima veliko znanja in izkušenj z nastopanjem na različnih prireditvah, delavnicah in predavanjih po celi Sloveniji. Hkrati pa je tudi urednica in lektorica za številne naročnike. Izkušnje je pridobivala z delom na regionalni televiziji kot voditeljica, urednica in novinarka ter z izdajo devetih knjig za različne naročnike. Sodelovala je z mnogimi znanimi strokovnjaki ob ustvarjanju skupnih delavnic (Umetnost besede, https://umetnost-besede.si/).
IZVAJALCI DELAVNIC


MREŽA MAMA

V modulu 3 sta se nam pridružila Maja Hostnik in Urban Krevl iz Mreže Mama. Z nami sta delila svoje znanje iz področja motivacije za delo in izobraževanje. Mreža MaMa je organizacija, ki združuje in zastopa organizacije, ki opravljajo dejavnosti mladinskih centrov v Sloveniji za namene podpore mladim in njihovega kakovostnejšega preživljanja prostega časa ter boljšega življenja v družbi. Maja Hostnik je direktorica Mreže Mama in ima za sabo že kar nekaj izvedenih projektov. Rada dela z mladimi in za mlade. Urban Krevl je pri Mreži Mama zaposlen kot vodja projektov, opravljeno pa ima tudi NPK za mladinskega delavca (Mreža MaMa, www.mreza-mama.si/).
IZVAJALCI DELAVNICIZVAJALCI DELAVNIC


LUCIJA ČEVNIK

Je doktorica socioloških znanosti, profesorica filozofije in sociologije, specializantka lacanovske psihoanalize, podjetnica, publicistka, mentorica in svetovalka. Z nami je bila pri modulu 4: Samopodoba in socialne veščine. Lucija je več kot 14 let delala v mladinskem sektorju z mladimi z manj priložnostmi. Osem let pa vodi mladinsko posvetovalnico »Ti«. Je svetovalka in predavateljica s področja telesne samopodobe, motenj hranjenja, negativnega vpliva medijev na dojemanje telesnosti ter čutne vzgoje. V povezavi s tem vodi skupinske delavnice in individualne pogovorne terapije, je pa tudi avtorica številnih člankov s področja telesne samopodobe in čutne vzgoje (http://lucijacevnik.si/).
IZVAJALCI DELAVNIC

Prijava na E-novice

Error
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU