Prijavi se

MI! - mladinski inkubator je projekt, ki ga izvaja Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice (enota Mladinski center Brežice) v sodelovanju z Mladinskim kulturnim centrom Maribor.

Glavni namen

Krepitev kompetenc mladih skozi aktivno državljanstvo za večjo zaposljivost. Cilj projekta je vključiti vsaj 39 mladih v vsaj 90-urno usposabljanje in prispevati k zaposlitvi 25 mladih.

Ciljna skupina

Mladi, v starosti od 15 do 29 let, ki niso zaposleni in, ki radi širijo socialne mreže, pridobivajo nova znanja ter izkušnje.

Vsebina

Izvedli bomo več kot 200 ur izobraževanj in delavnic, tako v Brežicah kot Mariboru, katerih se boste lahko udeležili. Vsak si lahko izbere tisto, kar ga najbolj zanima. Dotaknili se bomo različnih tem, in sicer: osnov mladinskega dela, Erasmus+ programa, digitalnega mladinskega dela, komunikacijskih veščin, retorike in javnega nastopanja, motivacije za delo in izobraževanja ter socialnih veščin in samopodobe. Povezali se bomo z okoliškimi delodajalci, tako da boste imeli možnost sodelovanja tudi z njimi.

Kaj pridobiš?

Vpis aktivnosti v Nefiks, možnost zaposlitve v mladinskem sektorju, nova znanja in izkušnje, nove prijatelje in poznanstva, sodelovanje pri pripravi gradiva Življenje mladih in izzivi zaposlovanja v regiji ter Strategije na področju mladih in mladinske politike v regiji – ker vaš glas šteje in je pomemben.

Vključitev v projekt

Vključitev v projekt poteka s prijavo, ki je na voljo TUKAJ.Prijavite se na brezplačna usposabljanja mladinskega dela, komunikacijskih veščin, javnega nastopanja in še več ter si izboljšajte svoje zaposlitvene možnosti!

-

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakt