Novice

Karierni sejem

Karierni sejem: 22.9.2022

6. julij 2022

30.6.2022 je v MC Brežice potekala delavnica v sklopu projekta »Lokalne pobude za cilje mladih EU«, kjer so se mladi pogovarjali o ciljih za mlade, ki so zapisani v Strategiji EU za mlade 2019 – 2027. 

Povzetek projekta

5. maj 2022

Na ZPTM smo v obdobju od 1. 2. 2020 do 15. 9. 2021 izvajali projekt v okviru javnega razpisa "Krepitev kompetenc mladih skozi aktivno državljanstvo za večjo zaposljivost", z nazivom MI! – mladinski inkubator.

Gradiva, ki so nastala v času trajanja projekta MI!

3. november 2021

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

  • Življenje mladih in izzivi zaposlovanja v regiji
  • Strategija na področju mladih in mladinske politike v Posavski regiji

Zaključek projekta

24. september 2021

Projekt MI! -  mladinski inkubator, ki ga je v dobrem letu in pol izvaljal Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice, je financiran iz programa Evropskega socialnega sklada in operacije »Krepitev kompetenc mladih skozi aktivno državljanstvo za večjo zaposljivost«. Razpis je ukrep Jamstva za mlade in ga vodi Urad RS za mladino pod okriljem Ministrstva za izobraževanje znanost in šport.

MC Hostel Brežice je pridobil trajnostni znak HI – Q & S

Sledimo uspešnim zgodbam MC hostel Brežiče

3. september 2021

Destinacija Čatež&Brežice je maja 2019 prejela srebrni znak Slovenia Green Destination. Poleg destinacij lahko trajnostni znak pridobijo tudi ponudniki gostinskih in namestitvenih obratov, ki gostom omogočajo, da z izbiro certificiranega ponudnika neposredno pripomorejo k varovanju okolja.

Zaključna konferenca

Zaključna konferenca MI! – Mladinski inkubator, 25. avgust 2021

3. september 2021

25. avgusta 2021 se je v Mladinskem centru Brežice odvijala zaključna konferenca projekta MI! - mladinski inkubator, pod naslovom aktivno državljanstvo v mladinskih centrih, v sklopu katere so sodelujoči pri projektu osvetlili njegov namen in cilje ter končne dosežene rezultate.

Vabilo na zaključno konferenco

12. avgust 2021

Projekt MI! – mladinski inkubator se približuje svojemu zaključku. V času trajanja projekta nam je uspelo izvesti 360 ur usposabljanj, v projekt vključiti 92 udeležencev iz vzhodne in jugovzhodne Slovenije ter spisati dva gradiva, in sicer prvo gradivo, z naslovom: Življenje mladih in izzivi zaposlovanja v regiji ter Strategijo na področju mladih in mladinske politike v posavski regiji.

Delavnice v mc brežice: Strategija za mlade

8. julij 2021

V Mladinskem centru Brežice smo v sklopu projekta MI! – mladinski inkubator izvedli delavnice na temo Strategije mladih na področju mladinske politike v Posavski regiji.

Delavnice mladinskega dela

7. julij 2021

V sklopu projekta MI! pripravljamo nove delavnice na temo mladinskega dela. Pod vodstvom trenerjev iz Mreže Mama boste spoznali, kaj mladinsko delo je, kaj počne mladinski delavec, kako se beleži mladinsko delo, kaj je to mednarodno mladinsko delo ipd.

Online fokusne skupine

15. junij 2021

K sodelovanju pri pripravi strategije, si želimo povabiti vse posavske občine in zraven vključiti čim večje število mladinskih organizacij in društev, ki so organizirana v Posavju. Na tak način si prizadevamo pridobiti čim bolj relevantne podatke, reprezentativni vzorec in v oblikovanje ukrepov vključiti mlade prebivalce naše regije ter upoštevati njihove želje, saj je dokument v prvi vrsti namenjen njim. 

Fokusne skupine

15. junij 2021

V MC Brežice v sklopu projekta MI! – mladinski inkubator pripravljamo Strategijo na področju mladih in mladinske politike v posavski regiji.

  • MI! - mladinski inkubator
  • ZPTM Brežice
  • MKC_LOGO_COLOR_mix

-

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

  • rs
  • skladi

Stopite v stik

MI! - Mladinski inkubator
Gubčeva ulica 10a
8250 Brežice

05 90 837 90