Fokusne skupine

Nazaj

Fokusne skupine

V MC Brežice v sklopu projekta MI! – mladinski inkubator pripravljamo Strategijo na področju mladih in mladinske politike v posavski regiji.

Stanje v Posavju smo s pomočjo ankete, ki je bila objavljena, že raziskali.
Naslednji korak je izvedba fokusnih skupin, kjer se bomo družili najprej mladi, potem pa še predstavniki posavskih mladinskih in ostalih organizacij.

Prva fokusna skupina bo izvedena v živo, že 18.6.2021 ob 17:30 v Mladinskem centru Brežice, in je namenjena vsem mladim iz posavske regije. Ker nam vsem manjka druženja, te vabimo, da se nam pridružiš. Vse kar potrebuješ, je želja po sodelovanju pri oblikovanju ukrepov strategije za našo regijo.
Delavnice bo vodila Maja Drobne, ki ima že ogromno izkušenj s področja mladinskega dela in s pripravo strategije.

Druga delavnica bo potekala online, in sicer 1.7.2021 ob 18:00. Tretja, kamor boste zopet vsi lepo vabljeni pa bo sklepna, kjer se bodo pokomentirali priporočene ukrepe in bo namenjena tako vsem mladim, kot predstavnikom organizacij. Ta pa se bo zopet odvijala v živo v MC Brežice, in sicer 2.7.2021, ob 17:30.

Zdaj imaš priložnost, da vplivaš na dogajanje v Posavju. Pridi in povej na glas, česa v Posavju ni pa bi si želel/-a imeti!

Mi se že veselimo in te nestrpno pričakujemo.

V kolikor se vidimo na kateri izmed delavnic, nam to prosimo le sporoči na: mi@zptm.si

-

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakt