aaaaaaOnline fokusne skupine

Online fokusne skupine

Nazaj

Online fokusne skupine

K sodelovanju pri pripravi strategije, si želimo povabiti vse posavske občine in zraven vključiti čim večje število mladinskih organizacij in društev, ki so organizirana v Posavju. Na tak način si prizadevamo pridobiti čim bolj relevantne podatke, reprezentativni vzorec in v oblikovanje ukrepov vključiti mlade prebivalce naše regije ter upoštevati njihove želje, saj je dokument v prvi vrsti namenjen njim. 

V kolikor bi predstavnike različnih mladinskih organizacij zanimalo bolj aktivno sodelovanje, bomo v mesecu juniju organizirali fokusne skupine, kjer bo pogovor tekel o področjih, ki jih zajema strategija in kako mladinske organizacije ocenjujejo stanje, kakšne težave vidijo in katere ukrepe bi predlagali.
 
Fokusne skupine bomo izvedli tako z mladimi iz Posavja, kot s predstavniki različnih organizacij v posavski regiji, ki vsaj delno sodelujejo tudi z mladimi. 

Vsi napisani termini dobo potekali online, preko zoom povezave, ki jo pošljemo naknadno, so pa sledeči:

21.6. ob 12:00 za predstavnike organizacij Občine Krško in Sevnica
23.6. ob 18:00 za predstavnike organizacij Občine Brežice
24.6. ob 18:00 za predstavnike organizacij Občine Kostanjevica na Krki, Bistrica ob Sotli in Radeče

Če bi si želeli sodelovati in podati svoje ideje/misli/predloge, bomo zelo veseli vašega odziva. Debate bodo potekale pod vodstvom Maje Drobne, ki ima vrsto izkušenj s področja mladinskega dela in s pripravo strategije.

2.7.2021 ob 17:30 pa bi potekalo še sklepno srečanje v živo (v MC Brežice), kjer bi se sestali vsi vključeni in aktivni mladi iz Posavja ter vse organizacije, ki bodo s svojimi idejami/zamislimi/predlogi, kakor koli pripomogle h končnemu rezultatu.

V kolikor bi se želeli pridružiti, nam to prosimo le sporočite na: mi@zptm.si

-

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Kontakt