Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

VABLJENI NA ZAKLJUČNO KONFERENCO PROJEKTA MI! - MLADINSKI INKUBATOR

Projekt MI! – mladinski inkubator se približuje svojemu zaključku. V času trajanja projekta nam je uspelo izvesti 360 ur usposabljanj, v projekt vključiti 92 udeležencev iz vzhodne in jugovzhodne Slovenije ter spisati dva gradiva, in sicer prvo gradivo, z naslovom: Življenje mladih in izzivi zaposlovanja v regiji ter Strategijo na področju mladih in mladinske politike v posavski regiji.
VABILO NA ZAKLJUČNO KONFERENCO

Usposabljanja sklopa 1 na temo mladinskega dela je v okviru projekta MI! izvedel naš konzorcijski partner MKC Maribor. V Brežicah smo potem nadaljevali z usposabljanji sklopa 2 in 3, zaradi izrednih razmer smo morali ta usposabljanja izvesti online. Na online usposabljanjih smo se podučili o komunikacijskih veščinah, socialnih veščinah, motivaciji, retoriki in javnemu nastopanju, projektnem delu, osnovah Facebook in Instagram promocije, snemanju in montaži filmov ter Podcastov ipd. V mesecu juliju pa smo v živo izvedli usposabljanja sklopa 4, in sicer zopet na temo mladinskega dela, tokrat še v Brežicah.
VABILO NA ZAKLJUČNO KONFERENCOVABILO NA ZAKLJUČNO KONFERENCOVABILO NA ZAKLJUČNO KONFERENCO

Čaka nas še zaključni dogodek projekta in to je: Zaključna konferenca projekta MI! – mladinski inkubator, ki bo potekala 25. 8. 2021 v Mladinskem centru Brežice. Na konferenci bodo predstavljeni rezultati projekta, gradiva, ki smo jih oblikovali, pogovarjali se bomo o mladih in njihovi prihodnosti v EU, o aktivnem državljanstvu, se podružili ob pijači in hrani, si ogledali stojnice mladih nadobudnežev, na koncu pa še prisluhnili kratkemu programu, naših mladih glasbenikov in ustvarjalcev.
VABILO NA ZAKLJUČNO KONFERENCO


PROGRAM KONFERENCE: 

09.00 – 10.00
Uvodna predstavitev konzorcijskega sodelovanja in njegovi rezultati in učinki ter vloga mladinskih centrov
10.00 – 11.00
Zakaj projekti Aktivnega državljanstva za večjo zaposljivost mladih
Vloga mladinskega sektorja in mladinskega dela
Vloga mladih
11.30 – 12.00
Daljši odmor – coffee break
12.00 – 15.00
12.00-13.30
Delavnica in oblikovanje priporočil o Prihodnosti EU in v obdobju po COVID-19 mladinskega sektorja in mladih (DELO PO SKUPINAH in pogovor z odločevalci)
13.30-15.00
Predstavitev zaključkov delavnice odločevalcem
15.00– 17.00
Zaključek in koncert mladih
VABILO NA ZAKLJUČNO KONFERENCO


Vabljeni!

Prijava na E-novice

Error
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU